Asuinspiraatiota vuodelta 2000

Mitä himoitsemme: vuosituhannen vaihteen lookit

Yksi tämän hetken näkyvimmistä trendeistä on 2000-luvun paluu. Vaikka vielä muutamia vuosia sitten kyseisten trendien paluu tuntui lähinnä vitsiltä, on aika jälleen tehnyt tehtävänsä ja parinkymmenen vuoden takaiset lookit näyttävät super fresheiltä. 

2000-luvun tyyli, vintage vaatteet, kierrätetyt vaatteetTällä hetkellä henkilökohtaisesti eniten inspiroi ysärin ja 2000-luvun vaihde, ennen kaikista kreiseimpiä velour-asujen ja lantiofarkkujen aikaa. Vuosituhannen vaihteen lookkeja löytyy paljon eri sarjoista kuten Frendeistä ja Sinkkuelämästä. Yksi viimeisimpiä löytöjä on Julia Robertsin tähdittämä Erin Brockovich -elokuva, jonka puvustus on upea! 

Elokuvan päähenkilön Erin Brockovichin tyyli ja asuvalinnat ovat ihanan paljon esillä elokuvan aikana, ja elokuva ottaa jossain määrin myös kantaa siihen, miltä vakavasti otettavan naisen tulisi näyttää. Vaikka elokuva sijoittuu 1990-luvun alku- ja puoliväliin, näkyy puvustuksessa myös hieman uusia tuulia elokuvan ilmestymisvuodelta 2000. Superhyvältä näyttivät kaikki asusteet kuten korut, kengät ja laukut sekä kreisi värien käyttö. Materiaaleista nahka ja denim olivat näkyvästi esillä, kaula-aukot näyttäviä, rintsikat saivat vilkkua pikkuisten toppien alta ja kampauksia luotiin pinnien, donitsien ja hiusklipsien avulla. Myös kilpikonna- ja leopardikuosi olivat isossa roolissa.

Parasta näissä lookeissa on kuitenkin se, että niiden toteutus on helppoa: ysärin lopun tunnelman saa luotua aika perusjuttuja yhdistelemällä. Voi lähteä heti syvään päätyyn yhdistämällä pienen naruolkaimisen topin minihameeseen, avokkaisiin ja korvarenkaisiin, tai vaihtoehtoisesti poimia vain elementtejä sieltä täältä. 2000-lukua voi ilmentää myös meikillä, kokeile yksinkertaista yhden värin luomiväriä liikkuvalle luomelle levitettynä ja tadaa, instant millenium vibat!

Myös verkkokaupan puolelta löytyy paljon ihania tuotteita, joilla siirrät tyylisi trendien pariin kestävästi, kierrätetyillä tuotteilla. Listasimme alle muutamat tärpit ja omat suosikkimme. Kevättä silmällä pitäen metsästämme seuraavaksi kauppaan ainakin farkkutakkeja ja aurinkolaseja. Mitä muuta kaipaat valikoimiimme? Meidät saa helposti kiinni niin sähköpostin, Facebookin kuin Instankin kautta!

'