Toimitusehdot

Tilaavan asiakkaan tulee olla 18-vuotta täyttänyt, sitä nuoremmat voivat tilata huoltajan suostumuksella. Hintoihin lisätään toimituskulut pakkauksen koon mukaan. 

Kaikki paketit lähetetään 3 arkipäivän sisällä tilauksesta, toimitusaika on 1-7 arkipäivää.

Pakkaamme tilaukset paperi- ja kartonkipakkauksiin, paperisissa paketeissa on sisällä kuplamuovi/kartonkivahvike, joka pitää tuotteet ehjänä kuljetuksen ajan ja suojaa niitä mm. kastumiselta. Särkyvät esineet pakataan pahvilaatikkoon ja tuotteet suojataan aaltopahvilla ja kuplamuovilla, jotta ne kestävät kuljetuksen ehjänä.

Kuljetuksen lähetetään postin paketteina, vaihtoehtoina ovat postipaketti, kotipaketti ja express-paketti. Postipaketin voi valita toimitettavaksi myös pakettiautomaattiin, näihin tilauksiin on lisättävä mukaan puhelinnumero, jotta ilmoitus paketin saapumisesta tulee perille.

Postipakettien säilytysaika on 7 vuorokautta, noudathan pakettisi ajoissa. Noutamatta jätetty paketti ei ole palautus! Veloitamme palautuvasta paketista 15€ maksun meille aiheutuvien kulujen johdosta, mikäli tilausta ei lähetetä asiakkaalle uudelleen. Uudelleen lähetetystä paketista veloitamme lähetyskulun 6,90€.

Postitusten hinnat

Kirjelähetyksenä menevät alle 100 g painoiset lähetykset 2,50 €
Postipaketit 0-5 kg 4,90 €
Postipaketit 5-10 kg 6,90 €

Kotipaketti 0-5 kg 11,60 €
Express-paketti 0-5 kg 7,90 €
Express-paketti 5-10 kg 8,90 €

Yli 70 euron tilauksissa ilmainen toimitus. (Ilmoita tilauksen lisätietoihin, mikäli haluat ilmaisen toimituksen pakettiautomaattiin.)

Palautus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin tuotteen kauppasumma palautetaan asiakkaalle. 

Jos haluat palauttaa tilauksen, ota aina yhteyttä meihin sähköpostitse 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Vahvistamme palautuksia koskevan sähköpostin ja kerromme tarvittaessa lisätietoa palautuksesta.

Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen tai muuhun kestävään pakettiin. Jos tuote on rikki, ota siitä kuva sähköpostiin liitteeksi. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kuluista. Palautamme tuotteen hinnan (emme toimituskuluja) 7 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.

Palautus tulee tehdä 14 päivän sisällä palautuksen vahvistamisesta. Emme vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu määräajassa tai mikäli niitä ei palauteta 14 päivän kuluessa vahvistuksesta.

Palautusosoite

Aina2hand Oy
Helvetinkoluntie 954
34870 Visuvesi

Reklamaatio

Jos löydät tuotteesta vian, joka on jäänyt meiltä huomaamatta, laita meille sähköpostilla (info@aina2hand.com) lisätietoja sekä kuva viasta. Sähköposti tulee lähettää 14 päivän sisällä tuotteen saapumisesta. Viallisen tuotteen saa aina palauttaa ilmaiseksi. Jos haluat pitää tuotteen, tarjolla on seuraavat hyvitysvaihtoehdot:

Korjauspalvelu
Jos tuotteessa on esimerkiksi reikä tai ratkennut sauma, voit lähettää tuotteen takaisin meille, ja me hoidamme tuotteen korjauksen. Tuote korjataan ja palautetaan takaisin sinulle 7 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet sen.

Lahjakortti
Tarjoamme aiheutuneesta vaivasta johtuen sinulle lahjakortin sopivaksi arvioimallamme summalla. Lahjakortti on arvoltaan alennusta (ks. alempi kohta) suurempi. 

Alennus
Tuotteen vian suuruudesta riippuen voimme hyvittää joko 25% tai 45% tuotteesta maksetusta summasta sinulle takaisin. Alennusprosentti määritellään tuotteen vian ja korjattavuuden perusteella.