Postitusten hinnat

Kirjelähetyksenä menevät alle 100 g painoiset lähetykset 2,50 €
Postipaketit 0-2 kg 5,40 €
Postipaketit 2-5 kg 5,60€
Kotipaketti 0-5 kg 11,60 €
Expresspaketti 0-5 kg 7,10 €
Yli 70 euron tilauksissa ilmainen toimitus. (Ilmoita tilauksen lisätietoihin, mikäli haluat ilmaisen toimituksen pakettiautomaattiin.)

Toimitusehdot

Tilaavan asiakkaan tulee olla 18-vuotta täyttänyt, sitä nuoremmat voivat tilata huoltajan suostumuksella. Hintoihin lisätään pakkaus- ja toimituskulut pakkauksen koon mukaan. 

Kaikki paketit lähetetään 3 arkipäivän sisällä tilauksesta, toimitusaika on 3-7 arkipäivää.

Pakkaamme tilaukset paperi- ja kartonkipakkauksiin, paperisissa paketeissa on sisällä kuplamuovi/kartonkivahvike, joka pitää tuotteet ehjänä kuljetuksen ajan ja suojaa niitä mm. kastumiselta. 

Kuljetuksen lähetetään postin paketteina, vaihtoehtoina ovat postipaketti, kotipaketti ja express-paketti. Postipaketin voi valita toimitettavaksi myös pakettiautomaattiin, näihin tilauksiin on lisättävä mukaan puhelinnumero, jotta ilmoitus paketin saapumisesta tulee perille.

Lisäksi tilauksille Helsinkiin on mahdollista valita nouto Postin lähilokerosta Vallilan S-Marketista. Huom! Lähilokerotilauksiin puhelinnumeron jättäminen pakollinen. Paketit ovat noudettavissa Vallilan S-Marketista osoitteesta Aleksis Kiven katu 11. Lähilokeropaketti on noudettavissa jopa saman päivän aikana. Pakettien noutoaika on 2 päivää.

Postitusten hinnat

Kirjelähetyksenä menevät alle 100 g painoiset lähetykset 2,50 €
Postipaketit 0-2 kg 5,40 €
Postipaketit 2-5 kg 5,60€
Kotipaketti 0-5 kg 11,60 €
Expresspaketti 0-5 kg 7,10 €
Yli 70 euron tilauksissa ilmainen toimitus. (Ilmainen toimitus on perus postipaketti, ilmoita tilauksen lisätiedoissa, mikäli haluat toimituksen pakettiautomaattiin)

Palautus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin tuotteen kauppasumma palautetaan asiakkaalle. 

Jos haluat palauttaa tilauksen, ota aina yhteyttä meihin sähköpostitse 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Vahvistamme palautuksia koskevan sähköpostin ja kerromme tarvittaessa lisätietoa palautuksesta.

Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseensa. Jos tuote on rikki, ota siitä kuva sähköpostiin liitteeksi. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kuluista. Palautamme tuotteen hinnan (emme toimituskuluja, jotka sisältää myös pakkaus-ja käsittelykulut) 7 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.

Palautus tulee tehdä 14 päivän sisällä palautuksen vahvistamisesta. Emme vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu määräajassa tai mikäli niitä ei palauteta 14 päivän kuluessa vahvistuksesta.

Palautusosoite

Aina2hand Oy
Levälammintie 175 B
77700 Rautalampi