Toimitusehdot

Tilaavan asiakkaan tulee olla 18-vuotta täyttänyt, sitä nuoremmat voivat tilata huoltajan suostumuksella. Hintoihin lisätään pakkaus- ja toimituskulut pakkauksen koon mukaan. 

Kaikki paketit lähetetään 3 arkipäivän sisällä tilauksesta, toimitusaika on 3-7 arkipäivää. 

Kuljetuksen lähetetään postin paketteina, vaihtoehtoina ovat postipaketti, kotipaketti ja express-paketti.

Lisäksi tilauksille Helsinkiin on mahdollista valita nouto Postin lähilokerosta kauppakeskus Triplasta. Huom! Lähilokerotilauksiin puhelinnumeron jättäminen pakollinen. 

Postitusten hinnat

Kirjelähetyksenä menevät alle 100 g painoiset lähetykset 2,50 €
Postipaketit 0-2 kg 5,40 €
Postipaketit 2-5 kg 5,60€
Kotipaketti 0-5 kg 11,60 €
Expresspaketti 0-5 kg 7,10 €
Lähilokero (Kauppakeskus Tripla, Helsinki) 0-10 kg, 3,90 €
Yli 100 euron tilauksissa ilmainen toimitus. 

Palautus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin tuotteen kauppasumma palautetaan asiakkaalle. 

Jos haluat palauttaa tilauksen, ota aina yhteyttä meihin joko sähköpostitse 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta. Vahvistamme aina palautuksia koskevan sähköpostin.

Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseensa. Jos tuote on rikki, ota siitä kuva sähköpostiin liitteeksi. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kuluista. Palautamme tuotteen hinnan (emme toimituskuluja, jotka sisältää myös pakkaus-ja käsittelykulut) 7 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.

Palautus tulee tehdä 14 päivän sisällä palautuksen vahvistamisesta. Emme vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu tai palautettu määräajassa.