Toimitusehdot

Tilaavan asiakkaan tulee olla 18-vuotta täyttänyt, sitä nuoremmat voivat tilata huoltajan suostumuksella. Hintoihin lisätään toimituskulut pakkauksen koon mukaan. 

Kaikki paketit lähetetään 3 arkipäivän sisällä tilauksesta, toimitusaika on 1-7 arkipäivää.

Pakkaamme tilaukset paperi- ja kartonkipakkauksiin, paperisissa paketeissa on sisällä kuplamuovi/kartonkivahvike, joka pitää tuotteet ehjänä kuljetuksen ajan ja suojaa niitä mm. kastumiselta. Särkyvät esineet pakataan pahvilaatikkoon ja tuotteet suojataan aaltopahvilla ja kuplamuovilla, jotta ne kestävät kuljetuksen ehjänä.

Kuljetuksen lähetetään Postin taikka Matkahuollon paketteina, vaihtoehtoina ovat postipaketti, kotipaketti, express-paketti, Matkahuollon XXS-paketti sekä Matkahuollon Lähellä-paketti. Postipaketin voi valita toimitettavaksi myös pakettiautomaattiin.

Postipakettien säilytysaika on 7 vuorokautta, noudathan pakettisi ajoissa. Noutamatta jätetty paketti ei ole palautus! Veloitamme palautuvasta paketista 15€ maksun meille aiheutuvien kulujen johdosta, mikäli tilausta ei lähetetä asiakkaalle uudelleen. Uudelleen lähetetystä paketista veloitamme lähetyskulun 6,90€.

Postitusten hinnat

Kirjelähetyksenä menevät alle 100 g painoiset lähetykset 2,50 €

Matkahuollon XXS-paketti 3,50€
Matkahuollon Lähellä-paketti 5,90€

Postipaketit 0-5 kg 5,90 €
Postipaketit 5-10 kg 8,90 €

Kotipaketti 0-5 kg 11,60 €
Express-paketti 0-5 kg 8,90 €
Express-paketti 5-10 kg 10,90 €
Nouto, Sahaajankatu 20, Helsinki. Nouto arkena sopimuksen mukaan, tarkempi aika sovitaan sähköpostin välityksellä. Huom! Emme ole tavoitettavissa joka päivä, nouto onnistuu keskimäärin kahtena päivänä viikossa.

Yli 70 euron tilauksissa ilmainen toimitus. (Ilmoita tilauksen lisätietoihin, mikäli haluat ilmaisen toimituksen pakettiautomaattiin taikka Matkahuollon Lähellä-pakettina. Lisätiedot voi ilmoittaa ostoskorissa kohdassa "lisää viesti")

Palautus

Noudatamme Kuluttajansuojalakia ja Kuluttajaviraston verkkokauppaohjetta. Käyttämätön tuote voidaan palauttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanotosta, jolloin tuotteen kauppasumma palautetaan asiakkaalle.

Jos haluat palauttaa tilauksen, ota meihin yhteyttä sähköpostitse 14 päivän sisällä tavaran vastaanotosta. Vahvistamme palautuksia koskevan sähköpostin ja kerromme lisätietoa palautuksesta.

Pakkaa palautettavat tuotteet huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen tai muuhun kestävään pakettiin ja osta toimitus paketille haluamaltasi palveluntarjoajalta (esim. Posti, Matkahuolto). Jos tuote on rikki, ota siitä kuva sähköpostiin liitteeksi. Asiakas vastaa itse palautuksesta aiheutuneista kuluista. Palautamme tuotteen hinnan (emme toimituskuluja) 14 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut meille. Tuotteen pitää olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella. Palauttaessaan tuotteita asiakas vastaa itse kuljetusriskistä.

Mikäli sait tilauksellesi ilmaisen toimituksen (yli 70€ tilaukset) ja päädyt palauttamaan tuotteita niin, että tilauksen loppusumma ei enää ylitä ilmaisen toimituksen rajaa, pidätämme palautuksesta meille aiheutuneet postikulut 5,90€.

Palautus tulee tehdä viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän sisällä peruutusilmoituksen tekemisestä. Emme vastaanota palautuksia, joista ei ole ilmoitettu määräajassa tai mikäli niitä ei palauteta 14 päivän kuluessa ilmoituksesta.

Teethän ostoksia harkiten ja tuotteen mitat tarkistaen. Autamme erittäin mielellämme sinua tekemään nappiostoksia, lisämittoja ja kaikkea muutakin saa aina kysyä! Meidät tavoittaa niin sähköpostitse info(at)aina2hand kuin instagramin kautta @aina2hand. 🥰

Palautusosoite

Aina2hand Oy
Sahaajankatu 20
00880 Helsinki

Reklamaatio

Jos löydät tuotteesta vian, joka on jäänyt meiltä huomaamatta, laita meille sähköpostilla (info@aina2hand.com) lisätietoja sekä kuva viasta. Sähköposti tulee lähettää 14 päivän sisällä tuotteen saapumisesta. Viallisen tuotteen saa aina palauttaa ilmaiseksi. Jos haluat pitää tuotteen, tarjolla on seuraavat hyvitysvaihtoehdot:

Korjauspalvelu
Jos tuotteessa on esimerkiksi reikä tai ratkennut sauma, voit lähettää tuotteen takaisin meille, ja me hoidamme tuotteen korjauksen. Tuote korjataan ja palautetaan takaisin sinulle 7 päivän sisällä siitä, kun olemme vastaanottaneet sen.

Lahjakortti
Tarjoamme aiheutuneesta vaivasta johtuen sinulle lahjakortin sopivaksi arvioimallamme summalla. Lahjakortti on arvoltaan alennusta (ks. alempi kohta) suurempi. 

Alennus
Tuotteen vian suuruudesta riippuen voimme hyvittää prosentuaalisen osuuden tuotteesta maksetusta summasta sinulle takaisin. Alennusprosentti määritellään tuotteen vian ja korjattavuuden perusteella.