Aina2hand syntyi rakkaudesta luontoa ja kierrätyskulttuuria kohtaan. Haluamme tarjota vaatteita ja kodin tuotteita, jotka kestävät niin laatunsa kuin tyylinsä puolesta ja joita voit ostaa puhtaalla omallatunnolla.

Pikamuoti on hämärtänyt markkinoita ja luonut vaatteiden kertakäyttökulttuurin, jota maapallomme ei jaksa kantaa. Maapallomme, joka on jo täynnä upeita vaatteita, joista silti jopa kaksi kolmasosaa päätyy kierrätyksen sijaan kaatopaikalle. Me haluamme tarjota näille upeille vaatteille uuden mahdollisuuden. Haluamme auttaa sinua tekemään kestävämpiä valintoja, ostamalla kierrätettyä annat samalla äänesi luonnolle.
.
Kaikki myymämme tuotteet ovat huolella kuratoituja: suosimme luonnonmateriaaleja ja ajattomia tuotteita. Valikoimamme koostuu Suomesta ja Euroopasta tulevasta vintagesta ja second handista. Kaikki tuotteet on laatutarkastettu, pesty ja huollettu ennen myyntiin laittamista.
Toivomme tuovamme vintagekaupan ja kierrätysmuodin lähemmäs ihan tavallista kuluttajaa. Vaatealan kokemuksemme, koulutuksemme ja vuosien vintageen perehtymisen ansiosta voit luottaa siihen, että teet kauttamme laadukkaita ja aikaa kestäviä löytöjä.
.
Kiitos kun tuet kotimaista pienyritystä!
.
Aina2hand Oy
info@aina2hand.com
Sahaajankatu 20
00880 Helsinki
y-tunnus: 3009531-1