Löytyykö kaapeistasi käyttämättä jääneitä vintage-vaatteita tai vaikkapa isoäitisi jäämistöä, jotka haluat luovuttaa eteenpäin? Myy ne meille!
ūüĎó
Ostamme hyväkuntoisia vintage-vaatteita etenkin isommissa erissä. Huomioithan, että liiketoiminnan kannattavuuden takia emme voi maksaa tuotteesta kuin osan sen ulosmyyntihinnasta, voimme kuitenkin tarjota vaivattoman tavan päästä eroon isoistakin eristä vaatteita. Olemme kiinnostuneet etenkin 60-90-luvun vaatteista ja laadukkaista materiaaleista.

Tällä hetkellä etsimme pääsääntöisesti kevät/kesäkauteen sopivia tuotteita kuten mekkoja, kevyitä takkeja, hameita, housuja, asusteita ja keveitä yläosia.
ūüĎó
Vaatteiden ei tarvitse olla valmiiksi pestyjä, mutta toivomme niiden olevan siistissä kunnossa sekä hajuttomia. Toivomme myös, että tarkistat tuotteet mahdollisten reikien tai puuttuvien nappien osalta.
ūüĎó
Tuotteita voi tarjota meille sähköpostin välityksellä osoitteeseen info(at)aina2hand.com. Laita viestiin liitteeksi kuvat tarjoamistasi tuotteista, tuotetiedoista (materiaali ja koko, jos tiedossa) sekä hintapyyntösi. Pääkaupunkiseudun alueella voimme noutaa tuotteet sovitusta kohteesta, muussa tapauksessa maksamme lähetykselle postituksen.